İhsaniye İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerimiz öğrenmenin önemini kavrasın, Velilerimiz öğrencilerimizin ve okulumuzun gelişmesi için katkılarda bulunsun, Okulumuzdaki çalışanlar eğitimin ve öğretimin önemini kavrayarak bu yönde yapılan tüm değişikliklere açık olsun ve gönüllü olarak her çalışmaya katılsın, Öğrencilerimiz ilgi ve yeteneklerinin farkına vararak geleceklerini bu yönde belirlesin,Okulumuzun her açıdan eksikliklerini tamamlayarak öğrencilerimiz daha sağlıklı , daha iyi bir eğitim alsın,Okulumuzun her birimine demokrasi hakim olsun. Öğrenciler , öğretmenler , veliler ve diğer çalışanlar saygı çerçevesi içerisinde demokrasinin getirdiklerinden yararlansın.

Misyon: İhsaniye ilkokulu olarak biz bütün öğrencilerin okuldan aldıkları destekle hayatın ağır şartlarına ayak uydurmalarını sağlamak , ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir gelecek hazırlamaları için yönlendirmek , onlara her şartta rehber olmak için varız.

Başarılar: İlköğretim okulu olduktan sonra 2001-ile 2011 yılları arasında öğrencilerimiz Fen Liseleri İle Anadolu liseleri sınavlarında başarılı olmuş her yıl mezunlarımızın %25 i bu liselere yerleşmiştir.Sosyal kültürel etkinliklerimiz sürekli yapılmakta olup, yurt içi ve yurt dışı çeşitli projelerde yer almıştır. Okulumuz Beyaz Bayrak almıştır.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Sabah-07:30-12:30 Öğle -12:30-17:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: 2021/2022 Eğitim öğretim yılında okulumuzda tekvando kursu açılmıştır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: -Okulumda Sabahlıyorum -Okul bahçesini güzelleştiriyorum. -Benim Kültürüm -eTwinning projeleri

Telefon - 0332 353 28 38

Belgegeçer - (332) 353 3848

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ihsaniyeio.meb.k12.tr

Adres - İhsaniye Mahallesi Sultan Cem Caddesi No 24 42040 Selçuklu KONYA

Öğretmen :39
Öğrenci :724
Derslik :13
Toplantı Salonu :1
Spor Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :650
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - İhsaniye Mh. Sultan Cem caddesinde olup Kuzeyinde Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu,Doğusunda Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bulunmaktadır.

Adres - İhsaniye Mahallesi Sultan Cem Caddesi No 24 42040 Selçuklu KONYA

Ulaşım Okulumuz Şehir Merkezinde olup bütün toplu taşıma araçları yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 250 m.